Myymälätekniikka

Myymälätekniikka

Myymälätekniikan osaamiseemme kuuluvat päivittäis- ja muun vähittäistavarakaupan sekä tukkuliikkeiden sisääntuloportit, ostoskärryparkit, kaidejärjestelmät ja kassapöydät. Päämerkkimme myymälätekniikassa ovat Checkmark ja ITAB Pan-Oston. Olemme tehtaiden valtuuttama huoltoliike.

Huollamme ja asennamme myös päivittäis- ja muun vähittäistavarakaupan Bizerba vaakoja ja vaakajärjestelmiä, Harting / Smokythek savukeautomaatteja ja Eloma ja Wiesheu uuneja. Valtuutettu huoltomme työskentelee myös mm. pikaruokaloissa ja päivittäistavarakaupoissa käytettävien mm. Electrolux, Scotsman, Comenda, Taylor, Frymaster ja Winterhalter merkkisten laitteiden parissa.

Toiminta-alueemme on Tampereen / Pirkanmaan alue ja Etelä-Suomi. Teemme myös monimerkkihuoltoa, kysy lisää!

Dayton Tampere Oy / Pirkanmaan alueen huollon puhelinnumero: 0106 66 66 11

Dayton Tampere Oy /Etelä-Suomen alueen huollon puhelinnumero: 0106 66 66 01

Käytössämme on oman huoltohenkilökunnan (9 kpl) lisäksi Dayton-konserniin kuuluva yli 40 henkilön huolto-organisaatio (Vantaa, Tampere, Lahti, Jyväskylä ja Turku) ja lisäksi koko Suomen kattava sopimushuoltoliikkeiden organisaatio.

Asiakkaanamme on yleisimmät kauppaketjut ja –liikkeet sekä pikaruokaravintolaketjut ja yksittäiset alan toimijat Suomessa.

checkmark-logoitab_shop_concept_logo bizerba wiesheu-logo eloma_logo comenda-logo frymaster-brand-logoscotsmanwinterhalter_logotaylor-logoelectrolux1harting-logo