Pirkan Myymälä- ja Toimistotekniikka Oy

Toimistotekniikka

Myymme, huollamme ja asennamme Konica Minolta, Samsung, Oki ja HP yhdistelmälaitteet ja tulostimet Tampereen / Pirkanmaan alueella. Toimitamme laitteita ja ylläpitosopimuksia myös muualle Suomeen. Saat laitteisiin edullisen täyshuolto- ja vuokrasopimuksen, tai helpon käyttövuokrasopimuksen, joka takaa laitteen edullisen, ennakoitavan ja huolettoman käytön. Edustamamme laitteet tehostavat toimintaasi ja parantavat kustannusrakennettasi.

Mallistostamme  valitaan teille parhaiten soveltuvat laitteet. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima neliväri- ja mustavalkoyhdistelmälaitteita, tulostimia ja tuotantojärjestelmiä. Osassa yhdistelmälaitteista (Samsung) on monelle tuttu Android käyttöliittymä Meiltä löytyy myös viiden värin laitteita joilla voidaan tulostaa esim. valkoisella värillä mustalle pinnalle. Laitteita voit käyttää tehokkaammin käyttämällä rahaa säästäviä innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja liittyen sähköiseen dokumentin käsittelyyn eri tavoilla eri liiketoiminta-alueilla.

Toimitamme laitteet verkkoon asennettuina ja voimme toimittaa myös ICT- laiteratkaisuja tarpeen mukaan. Käytössämme on oman huoltohenkilökunnan (9 kpl) lisäksi  koko Suomen kattava jälleenmyyjien ja maahantuojien järjestämä  huolto-organisaatio.

Konica Minoltan mallistosta löytyy myös laaja valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja monipuolisia ja varmatoimisia tuotantolaitteita. Meiltä saat myös graafisen alan jälkikäsittelylaitteet.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi toimitamme myös laitteille suunniteltuja tarvikkeita. Valikoimiimme kuuluu mm. väriainekasetit melkeinpä kaikkiin merkkeihin. Myös kopio- ja tulostuspaperit. Lisäksi saat meiltä paperintuhoojat ja monet muut toimiston laitteet.

Konica Minolta uutishuone  |  Turvallinen tulostaminen HP-laitteilla  |  OKI -viisivärilaitteet