LED-valot

Kun haluat, niin selvitämme valaistuksenne nykytason ja teemme mahdolliset valaistuksen parannussuunnitelmat huomioiden nykyiset ja tulevat tarpeesi.

Saat LED-valaistuksen myös helposti budjetoitavalla kuukausimaksulla. Saat aloittaa kustannussäästön heti kertyvillä energiansäästöillä ja voit käyttää syntyneet säästöt johonkin hyödyllisempään tarpeeseen.

Kohteena oleva tila valaistaan markkinoiden parhailla LED-valoputkilla. Kaikki tuotteet toimitetaan tarvittaessa asennettuina. Asennuksesta sovitaan aina erikseen.

Toimitamme vain korkeatasoisia Philips, Osram ja kotimaisia Valtavalo LED-valoputkia.
Led-valoissa takuuaika jopa 5 – 7 vuotta! Led-valaistus säästää jopa 25-80% sähkökustannuksia. Korkea valoteho, vähäinen lampunvaihtotarve.

Tuotteiden etuja ovat myös helppo huollettavuus; LED-valoputken voi lähtökohtaisesti vaihtaa kuka vain. Retro-Fit asennuksen mukaisissa tuotteissa LED-valoputki pitää sisällään kaiken elektroniikan (+ vaihdettavan sulakkeen), jolloin vikatilanteessa tuotteen vaihto korvaavaan LED-valoputkeen tai jopa takaisin loisteputkeen on yksinkertaista.

LED-valoputken käyttöikä on tyypillisesti 5-10-kertainen loisteputkeen verrattuna. LED-valoputki sopii erityisesti kylmätilojen valaisuun, jolloin pienempi lämmöntuotto kertyy säästöiksi jäähdytykseen tarvitun energiamäärän vähentymisenä.

LED-valoputket ovat elinkaarensa päätteeksi kodin elektroniikan tavoin SER-kierrätettävää sähköelektroniikkajätettä ja kierrätyspisteitä löytyy useimmilta paikkakunnilta. LED-valoputkissa ei yleensä käytetä loisteputken tavoin elohopeaa eikä myöskään raskasmetalleja.

LED-komponenttien käyttöikä voi testien mukaan hyvissä olosuhteissa olla yli 125 000 tuntia. Käyttöikään vaikuttaa tuotteen suunnittelun, käytettyjen materiaalien ja kokoonpanon lisäksi merkittävästi myös mm. käyttölämpötila ja käyttöjaksot. Mikäli LED-valoputki pääsee jäähtymään välillä, vaikuttaa se todennäköisesti käyttöikään suotuisasti. Kylmätiloissa käyttöikä niin ikään pidentyy.
Kysy lisää!